ANGLÉS

L’anglés és fonamental i necessari, tots ho sabem. És per això que volem que els alumnes vinguen als nostres cursos amb il·lusió, motivació i ganes.

Enfoquem les classes d’anglés d’una forma pràctica i lúdica, ja que estem conveçuts de que aprendre jugant és molt més productiu. 

Això sí, som molt EXIGENTS! Passar-s’ho bé i aprendre molt no estan enfrontats i les nostres classes són la prova. 

Fem els nostres propis llibres per a cada curs i alumne i esta és la base amb la qual treballem a l’aula. Sempre, ens acompanyem d’altres recursos com: jocs tradicionals, jocs interactius, jocs de taula, activitats i proves, interaccions orals, cançons, balls… En definitiva, tot allò que els ajude a aprendre d’una forma divertida. 

Este servei pot ser EN GRUP o INDIVIDUAL. Depenent de quines siguen les teues necessitats t’aconsellarem una cosa o una altra. Pregunta’ns!☺️

ALTRES IDIOMES

ALEMANY, ITALIÀ, XINÉS I FRANCÉS

També donem estos idiomes! Cada vegada són més els alumnes que busquen diferenciar-se de la resta, i és que el món laboral és cada vegada més competitiu i conéixer llengües és importantíssim!!!

La dinàmica és la mateixa que amb l’anglés: classes molt productives on es fa molta conversa i s’ofereix tot el material i recursos perquè l’alumne avance al més ràpid possible. És clar que sempre ens adaptarem a la necessitat de cadascú!

REFORÇ, AJUDA PER A FER ELS DEURES, ESTUDIAR…

Siga quin siga el nom que li posem, l’objectiu és únic: aconseguir que l’alumne estiga al dia amb les tasques de classe, tinga els deures ben fets, entenga el contingut de cada tema i aprove els exàmens.

Sabem que moltes vegades és complicat fer-ho a casa o que moltes famílies no disposeu del temps per a fer-ho… eixa és la nostra tasca, aconseguir que ho porten tot al dia i es senten segurs a classe! Els ajudarem en tot!!!

Este servei pot ser EN GRUP o INDIVIDUAL. Els grups solen ser de 3 a 5 persones i sempre amb una atenció molt personalitzada. Tot i això, com que cada alumne és un món, també disposem de classes individuals on el professor estarà al 100% amb i per l’alumne.

PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT

Amb els alumnes de 2n de batxillerat sempre hem mantingut una relació molt especial. I és que és un any tan complicat i amb nervis… que ens agrada moltíssim estar al 100% per a ells. Preparem els exàmens per a totes les assignatures de la SELECTIVITAT. Els resultats són sempre molt molt bons.☺️ Després, solem anar a veure’ls a la graduació de fi de curs… si ens conviden, clar!😜

Alumnes 2n batxillerat 2018-2019