4 PREGUNTES AMB LES QUE ENS CONEIXERÀS UN POQUET MÉS…

1️⃣ QUI SOM?

Som Eureka Centre d’Estudis, una acadèmia ubicada a Foios (València) que naix amb l’objectiu de formar i educar persones.

Ens hem proposat fer l’aprenentatge senzill, divertit i útil, d’una forma participativa i dinàmica, amb una educació que vaja més enllà de memoritzar i saber. 

2️⃣ COM TREBALLEM?

Partim de la idea de que cada alumne és únic, per la qual cosa cal adaptar-se a les seues necessitats. 

És per això que treballem sempre amb una atenció personalitzada, tant en les classes grupals (entre 2 i 5 persones) com en les individuals. 

Oferim sempre material complementari al de l’alumne, donat que l’objectiu és sempre anar a més. 

I sempre, sempre, sempre, amb la MOTIVACIÓ de l’alumne com a màxima principal. 

3️⃣ QUINES COSES FEM?

Aquestes són les coses principals que fem. Si necessites una altra cosa que no trobes ací, no dubtes a parlar-ho amb nosaltres, farem el possible per trobar la manera d’ajudar-te. Si nosaltres no podem, t’aconsellarem el professional més adient. ☺️

  • Reforç escolar a tots els nivells: des dels primers cicles d’infantil fins a batxillerat. 
  • També a universitaris! Sí, tenim un professorat preparat i cada vegada són més els universitaris que ens demanen ajuda per a preparar certes matèries que són més complexes.
  • Centre especialitzat en idiomes: anglés, alemany, italià, xinés i francés. Des de ben menuts; els més xicotets tenen 3 anyets, fins adults. (Dels adults no direm l’edat, que sembla que volen mantindre-ho en secret!)🙊
  • Preparació de proves de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià: No ens oblidem de la gran importància de la nostra llengua. Especialment si estàs en projecte d’opositar o accedir a un càrrec públic, t’aconsellem que et tragues una titulació oficial de valencià, som especialistes en preparar-les.
  • Recursos motivacionals de lectoescriptura per a primària.
  • Preparació de proves d’accés a la Universitat i provés d’accés a cicles formatius mitjà i superior. 
  • Informàtica a tots els nivells. 
  • I com et déiem, moltes coses més…

4️⃣ I FINS ACÍ HEM APLEGAT?

Esperem que no, ens agradaria que formares part d’Eureka!! Vols saber més, tens dubtes? Contacta’ns i explica’ns les teues necessitats. Recorda que el saber sí ocupa lloc, per això has de triar ben bé com i amb qui aprendre!😉

estudis.eureka@gmail.com
696 06 82 01
Plaça Escultor Francesc Badia
Foios – 46134 – València

FINS PROMPTE💚🧡💜💛